Ennustuksia Venäjästä, OSA 2

ENNUSTUKSIA VENÄJÄSTÄ, osa 2



Nostradamus:
Nostradamus (linkki)

Uusin tulkinta Nostradamuksen kirjoituksista:
“Jumalan sana on annettu maan päälle, kaiken se sanoo suurenmahtaville slaaveille.”
Nostradamuksen nimi on jo yli 400 vuoden ajan ollut suosittu koko maailmassa. Tällainen fenomenaalinen mielenkiinto Michel Nostradamusta kohtaan tulee hänen kuuluisista ennustuksistaan, joista monet tulevat toteen nykypäivänäkin, tiettyjen tiedemiesten mukaan.
Uusimmat Nostradamuksen ennustusten tulkinnat sanovat, että vuodesta 2014 alkaa Venäjän nopea astuminen Kultaiseen vuosisataan.


Mikä odottaa Venäjää lähivuosina, Nostradamuksen sanojen mukaan?
Venäjällä alkaa: “se, mikä tulee olemaan sellaista, mikä ei koskaan ennen ollut näin hienoa… Saturnuksen toinen vuosisata- Kultainen aikakausi. Luoja tulee näkemään kansansa kärsimykset, ja Jumalan ja ihmisten välille solmitaan rauha. Edessä on Uuden Aikakauden alku. Sitä tulevat edeltämään suuret surut, mutta sen jälkeen Maan päällä tulevat hallitsemaan Oikeudenmukaisuus ja Hyvyys.”
Nostradamus puhuu Vesimiehen aikakauden alkamisesta, (tämä horoskooppimerkki on Venäjän merkki), ja Venäjästä on kirjoitettu raamatun kirjoissa, että se on “Jumalan valtakunta maan päällä”.
Nostradamus antaa vihiä: Kultaisen Aikakauden alkusoitot syntyivät Venäjällä vuosien 2002 ja 2003 välillä. Ne tulevat kypsymään tasan 33 vuotta (Kristuksen ikä)-  Kristuksen syntymän ja Ylösnousemuksen välinen aika. Lopullisesti, Kultainen Aikakausi alkaa vuonna 2035.


Elävä Sana tulvii nyt menneestä
Mut Maan olosuhteet eivät helpolla päästä
Suuria henkiä suruttaa tämä
Mut Testamentin onni tulee vuonna tänä.
Slaaveista tullut on hyveellisempiä
Ja lopputulemasta he ovat tietoisempia.
Monet elämänsä varmistavat, Jumalten lailla
Mut on vielä niitä, jotka on tätä tietoa vailla:
Ken miekkaan tarttuu, se siihen myös kaatuu.


Jumalan sana on saatettu maan päälle,
Kaiken se sanoo suurille slaaveille.
joutuu oikeuden eteen se, mik’ on piilossa
rauhan tuovat Kaksi Naista- yhteisliitossa.
kesti vain tunnustukseen asti rappiota
Slaaveille on osoitettu miltei puolet sanoista.
Nostradamus ennusteissaan ylisti Venäjän maata:
Eri dynastia tulee Venäjän valtaan.
Maa tämä vaalii vapauttaan
Messiaaksi surujen kautta yhdistynyt kansa,
Auringonnousua, kunniaa kohti, vie valtakuntaansa.
Näen aitoa ystävyyttä, uudistusta
Miekka, joka asetettu tuppiinsa, ei ole itsehuijausta.
Pellot, hedelmätarhat palvelevat rauhan asialle, sen tahdolle
Laista tulee ystävä lääkityille haavoille.

(Nostradamus, s.9, 26:66)


Alisa Bailey:
Alice_Bailey, en (linkki)


Venäjän henkinen tunnuslause- olen kahden tien yhdistäjä.
Alisa Anna Bailey oli aikanaan kirjoittanut paljon Venäjästä, sen tulevaisuudesta, Venäjän koko ihmiskuntaa koskevasta missiosta. Hän esimerkiksi sanoi: “Venäjän missio sikisi ja kypsyi johtavien idealistien avuin, riippumatta yhteiskunnan muodosta, ja kun aika tulee,
se tulee näkyviin kaikessa voimassaan ja kunniassaan, koko maailman puolesta ja sen hyödyksi… Venäjän kansan deviisi on: “minä yhdistän kaksi tietä”. Venäläisen kansan tehtävä kiteytyy Idän ja Lännen välisen sidoksen luomiseen..


Venäjältä- hyvin erityisessä mielessä, symbolista maailman Arjunana (https://fi.m.wikipedia.org/wiki/Arjuna) - tulee uusi maaginen uskonto. Oletan, että näin syntyy MAHTAVA HENKINEN USKONTO, mikä antaa selityksen suuren venäläisen kansan ristiinnaulitsemiselle.
Maailmanlaajuisessa mittakaavassa, Venäjän kansa on oppilaan roolissa- joka opettelee uutta tiedostuneisuutta, elämän sisäistä käsittämistä. Kun Venäjä päättää sisäiset oppinsa, se ylittää kehityksessään kaikki muut maat.
Se lahjoittaa muille kansoille esoteeriset saavutuksensa uudella tavalla, vailla vanhan ajan tyrkyttämistä, väkivaltaa, vaan pääosin, oman elämänkokemuksensa kautta.
Mutta Venäjä ei ole vielä valmis lausumaan suurta sanaa. Henkisesti se on vielä liian nuori, jotta voisi täyttää nyt mahtavan missionsa.
Aikuiset, iäkkäät kansat eivät juuri ole kykeneviä toimimaan uudessa aikakaudessa, sillä niiden kristallisoituminen vanhassa ei anna mahdollisuutta ottaa vastaan uutta.
Venäjä, ollessaan ennennäkemättömien myllerrysten ja muutosten lähettyvillä, on niin sanotun, uuden kansakunnan muodossa, jonka välttämättömyytenä on uudelleenluoda (oma) maailmankatsomus, arki, moraali ja suhteiden muodot muihin kansoihin… Venäjä kasvaa vauhdilla, vahvistaa ja vakauttaa itseään, ja pian tulee näyttämään, että sillä on paljon annettavaa maailmalle...
Minkä ilmestyksen Venäjä lahjoittaa maailmalle? Avainsana siinä on- VELJEYS. Tämän Lännen ja Idän synteesin tuloksena syntyneen, suuren kansan, täytyy oppia hallita ilman julmuutta, painostamatta yksilöiden VAPAATA TAHTOA.
Tulevaisuuden Venäjä havaitsee henkisyyden kaikki hyväntahtoiset piirteet- ja silloin maailma tulee oppimaan sen esimerkistä, ilman pakottamista Venäjän puolelta. Näin Venäjä, kulkien omaa, kivistä tietään, VALAISTAA itseään valolla, ja joka puolestaan heijastaa valoa koko maailman ylle.”


Johannes Jerusalemilainen:

Ihmiset muodostavat yhden valtavan olion, jossa jokainen tulee elämään pikkuruisena osana. Johannes Jerusalemilaisen ennustukset:
Kultaisen ajan näky. “Vuosituhanteena, joka seuraa tätä vuosituhannetta, ihmiset ovat viimeinkin avanneet silmänsä. He eivät ole enää linnoittautuneita omissa päissään ja omissa kaupungeissaan, mutta pystyvät näkemään yhdestä maailmankolkasta toiseen ja ymmärtämään toisiaan.


He tulevat tietämään, että, mikä aiheuttaa toiselle kärsimystä, tuottaa toiselle kipua. Ihmiset luovat yhden valtavan olennon, jossa jokainen on pikkuruisena osana siinä. Kaikki yhdessä he muodostavat tämän olennon sydämen. Tulee olemaan yhteinen kieli, jolla puhuvat kaikki, ja näin syntyy hieno ja kunniakas ihmiskunta.
Vuosituhat, sitä seuraava vuosituhat muuttuu valaistumisen aikakaudeksi: ihmiset tulevat rakastamaan toisiaan, jakamaan kaiken, unelmoimaan, ja unelmat tulevat realisoitumaan. Näin ihminen saa toisen syntymänsä. Henkinen alku tulee hallitsemaan yhdistyneitä veljeyteen ihmismassoja. Se tulee olemaan uuden uskon, voiman aikakausi. Tietämättömyyden päivät vaihtuvat riemun päiviin: ihminen löytää jälleen oikean tien ihmiskunnalle, ja Maa löytää jälleen harmonian…

Tulee olemaan teitä, jotka yhdistävät Maan ja taivaan toisiinsa. Metsät jälleen paksuuntuvat ja levenevät, autiomaa tulee jälleen kasteltua, ja vesi tulee olemaan puhdasta. Maa tulee näyttämään puutarhalta: Ihminen tulee huolehtimaan jokaisesta elävästä, Luojan luomasta olennosta ja puhdistaa kaiken sen, minkä oli liannut. Hän tulee ymmärtämään, että koko Maa- on hänen kotinsa, ja hän tulee ajattelemaan huomista terveellä järjellä.
Ihminen tulee tietämään kaiken Maan päällisen ja oman elimistön. Sairaudet tulee hoidettaviksi ennen, kuin ne aiheuttavat oireita, ja kaikki tulevat hoitamaan itseään ja toisiaan. Salailun ja ahneuden päivien jälkeen, ihminen avaa sydämensä ja kukkaronsa köyhille ja näin alkaa uusi aikakausi.

Kun ihminen oppii antamaan ja jakamaan, väkevät yksinäisyyden päivät tulee olemaan loppuun laskettuja. Hän tulee uskomaan jälleen henkiseen alkuun. Mutta kaikki tämä tapahtuu sotien ja palojen jälkeen. Kaikki tämä syntyy poltettujen Babylonin tornien tuhkasta. Ihminen koko elämänsä aikana tulee elämään enemmän, kuin yhden elämän…”

Matrona Moskovolainen:

Matrona Moskovalainen -sokea pyhä nainen on tarkasti ennustanut Venäjän tapahtumia. Vuotta ennen Suurta Isänmaan Sotaa (2.maailmansota) hän sanoi: “Sota on alkamaisillaan. Kuolee paljon väkeä, mutta meidän venäläinen kansamme voittaa.”  Hän tiesi, että Venäjä tulee läpikäymään uskonnottomuutta, elämään ilman uskoa, mutta ennusti, ettei Jumala hylkää Venäjää, ja uuden, paremman ajan aika tulee:



“Uskovaisia tulee olemaan vähän. Kansa on hypnoosin alaisena, eikä ole oma itsensä, hirvittävä voima on astunut valtaan. Aiemmin ihmiset kävivät kirkoissa, pitivät ristejä ja talonsa olivat suojattuina ikoneilla, lampadeilla. Elämästä tulee kurjempaa ja kurjempaa. Raskasta. Tulee aika, jolloin eteenne laitetaan leipä ja risti, ja sanotaan- valitkaa!
Jos kansa ei pahoittele, se menehtyy ja häviää maan päältä. Mutta Venäjä oli ja tulee olemaan. Rukoilkaa, pyytäkää Jumalalta, ja pyytäkää häneltä anteeksi! Luoja ei hylkää teitä ja säilyttää maaperämme!”


Pyhä vanhus Serafim Sarovskij:

Pyhä vanhus Serafim Sarovskij on jo XIX vuosisadan alussa (1800-luvun alussa) ennustanut tsaariperheen teloituksen, vallankumouksen ja molemmat maailmansodat, miljoonat uhrit, mutta puhui Venäjää odottavan suuri kunnia ja maineikas tulevaisuus. Hän puhui: “Tulee se aika, jolloin enkelit eivät tule ehtimään vastaanottaa kuolleiden sieluja”.
1903 vanhuksen hauta oli avattu ja hänet kanonisoitiin. Hänen ennusteen mukaan, sata vuotta hänen pyhäinjäännösten talteen ottamisesta, eli alkaen 2003, Venäjän uudelleensyntyminen alkaa.



“Luoja tulee kärsimysten tietä pitkin johtamaan sitä (Venäjää) suurta, kunniakasta tarkoitustaan kohti.” Mutta tämä tapahtuu koko kansan katumisen jälkeen. Serafim Sarovskin kirjeestä:
“Slaavithan ovat Jumalan rakastamia siitä, että säilyttävät loppuun asti aidon uskon Luojaan. Ja saavat osakseen Jumalan hyvyyden teon: tulee olemaan kaikkivoipa kieli maan päällä, ja toista kaikkivoipaa valtakuntaa, vielä voimakkaampaa, kuin Venäläis-Slaavilainen, ei tule maan päällä olemaan.” Toisin sanoen, Venäjästä on kovaa vauhtia tulossa maailman suurvalta ja johtava maa.

Vielä yhdestä, käsin kirjoitetusta Serafim Sarovskin  kirjeestä N.A. Motoviloville: “Venäjä virtaa yhteen valtavaan mereen muiden slaavilaismaiden ja heimojen kanssa, ja perustaa jättimäisen maailmankaikkeuden suuruisen, kansallisen valtameren, mistä Herra Jumala muinain oli maininnut kaikkien pyhien suilla:
Vahva ja voittamaton venäläinen, slaavilainen valtakunta - Goga Magoga, minkä edessä kaikki kansat tulevat olemaan varuillaan”. Ja kaikki tämä on juuri niin, kuin 2+2=4, ja viipymättä, kuin on Jumala pyhä, muinoin maininnut tästä ja sen vahvasta vallasta maan päällä.


Feofan Poltavskij:



Kastaja/ pyhittäjä Feofan Poltavskij, Tsaariperheen henkinen isä laati ennustuksen viime vuosisadan 30-luvulla: “Tapahtuu se, mitä kukaan ei osaa odottaa. Venäjä ylösnousee kuolleista ja koko maailma tulee olemaan ihmeissään. Ortodoksisuus sen sisällä uudelleensyntyy ja voittaa. Mutta sitä ortodoksisuutta, joka oli ennen, ei enää tule olemaan..”


Lavrentij Chernigovskij:



Tässä pyhittäjä-pastorin sanat (1940-luvun loppu):
“Venäjä yhdessä kaikkien muiden slaavilaisten kansojen ja maiden kanssa perustaa vahvan ja voimakkaan Valtakunnan. Venäjältä kaikkoavat kaikki hajaannukset, kerettiläisyydet, harhaopit ja erimielisyydet. Herra armahtaa Pyhän Venäjän siitä, että siinä oli hirvittävä ja pelottava Kristuksen pettämisen vaihe. On hehkunut suuri Synninpäästäjien ja Marttyyrien Rykmentti… He kaikki rukoilevat Jumalaa, Voimien Tsaaria, Tsaarien Tsaaria.
Täytyy iskostaa tajuntaan, että Venäjä on Taivaallisen Kuningattaren “kohtalon kolikko”, josta se kovasti pitää huolta ja on erityisen vaativa sen suhteen. Kaikki pyhät venäläiset, sekä Jumalansynnyttäjä, Neitsyt Maria pyytävät armahtamaan Venäjää…”




Erään vanhuksen näyt:

Vuonna 1959 Vitali Ustinov, ulkomaisen Ortodoksisuuden mitropoliitti kertoi erää vanhuksen näyistä. Tämä vanhus näki unessaan Jumalan, joka sanoi: “Näin minä teen yleväksi Ortodoksisuuden (oikeauskoisuuden) Venäjän maaperällä - sieltä se valaisee koko maailman… Kommuuni katoaa ja hajoaa, kuin tuhka tuuleen. Se on päästetty vain sitä varten sinne, jotta se voisi luoda Venäjälle yhden kansan, yhdellä sydämellä ja yhdellä sielulla. Puhdistaen sen tulella. Teen siitä Kansani… Näin, Minä levitän oikean Käteni ja Ortodoksisuus valaistuu Venäjältä koko maailmaan. Ja alkaa se aika, kun lapset siellä alkavat kantamaan olkapäillään kiviä, rakentaakseen temppeleitä ja kirkkoja. Käteni on vankka, eikä ole taivaissa, taikka maissa, sellaista voimaa, joka voisi vastustaa sitä.”



Mavis:

Italialainen ennustaja Mavis: Venäläiset ovat alkuperältään ja tarkoitukseltaan henkisin kansa. “Venäjä on hyvin mielenkiintoinen maa, mielenkiintoisella tulevaisuudella. Mitään kauheaa ei Venäjällä enää tule tapahtumaan, mutta koko sen elämä alkaa etenemään toisin.
Venäläiset- kaikkein henkisin kansa alkuperältään ja tarkoitukseltaan. Nimenomaan venäläiset perustavat alun koko maailman uudestisyntymiselle. Tulee uusia oppeja ja virtauksia, ja uskonto täyttää roolinsa, epäilemättä.   



Mutta itse maailman uudelleensyntymisen prosessi ei läheltä ole huomattavissa, vasta monen vuosisadan kuluttua tulee selväksi, että se oli ollut, ja jälkeläisemme nimeävät sen jollain tapaa ja jopa merkitsevät sen ilmestymispäivämäärän.
Siihen asti, pikkuhiljaa, alkavat muuttua suhtautuminen elämään ja itse ihmiset, ja kaikki tämä alkaa- venäläisistä. Vähitellen kansalla muodostuu eri mentaliteetti, ja, loppujen lopuksi, muuttuu ihmisen henkinen alku, mikä aiheuttaa monenlaisia muutoksia, mukaan lukien arkisia asioita...
Mutta Venäjän taloudellinen viivästymä Eurooppaan ja Amerikkaan nähden (ja monien muiden) vielä jää ennalleen.


Bulgarialainen Vanga:
vanga (linkki)


Maailmankuulu ennustaja Vanga puhui hyvin usein ennustuksissaan Venäjästä. Hän sitoi maailman tärkeimmät, globaalit ja poliittiset muutokset nimenomaan Venäjään. 1979 Vanga teki tärkeimmän ennustuksensa Venäjästä. Vanga piti Venäjää aina suurena ja mahtavana maana. Hän oli sitä mieltä, että juuri tämä maa tulee johtamaan koko maailmaa. Hän myös puhui, että Bulgarian "valoisa tulevaisuus" olisi mahdollinen vain siinä tapauksessa, jos se on kiinteässä liitossa Venäjän kanssa. 
Vangan ennustus: "Ei ole voimaa, joka voisi murtaa Venäjän. Venäjä tulee kehittymään, kasvamaan ja voimistumaan. Kaikki sulaa jään lailla, vain yksi jää koskemattomana - Vladimirin maineikas kunnia, Venäjän kunnia. Liian paljon on uhrattu. Ei kukaan pysty pysäyttämään Venäjää. Kaiken se pyyhkii tieltään, eikä vain säily, vaan alkaa maailman valtiaaksi. Nyt Venäjän nimetys on Neuvostoliitto. Mutta entinen Venäjä palaa, ja tulee olemaan nimenään Rusj', kuten pyhän Sergijn aikoihin. Kaikki tulevst tunnustamaan sen henkisen ylemmyyden, myös Amerikka. Tämä tapahtuu 60 vuoden päästä. Ennen sitä, kolme maata liittoutuu - Kiina, India ja Venäjä. Bulgaria tulee olemaan heidän kanssaan ja Venäjän kanssa liittolaisena, ellei jopa sen osa. Bulgarialla ei ole tulevaisuutta ilman Venäjää."







Muuta:







Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä