NATON silmukka Venäjän kaulan ympärillä kiristyy.

                                      

NATO on iät ja ajat väittänyt, että kaikki sen liikkeet Venäjän naapuri-ja lähimaissa (baltian maat, Turkki, ym.), eivät ole uhka Venäjän puolustukselle.
Mutta mehän kaikki tiedämme sen olevan valetta. NATOON yleensä pääsee ensisijaisesti geopoliittisesti sopivan sijaintinsa takia. Näin Ukrainankin kanssa. Mutta Ukrainahan ei täytä puoliakaan ehdoista liittyäkseen niin haluttuun NATOONsa. Ensimmäinen uuden Kiovan vallan lakeista koski juuri NATOON liittymistä. Niin heikolla taloudella, nälkää näkevällä ja avuttomalla armeijalla ei sinne pääse... Ellei sitten liity erikoisehdoin, jotka natolaisille sopivat mitä parhaimmin, ja luultavasti juuri siten näemme pian Ukrainan NATOSSA, mutta hyvin alistettuna- ehdot nimittäin ovat sellaiset, että ehtoja täyttämätön maa on hyväksikäytön maa. Ukrainalla olisi uima velvollisuuksia, muttei mitään oikeuksia ( eli NATO tekee k.o.maassa mitä lystää, saa omat edut jne, mutta hyökkäyksen tapahtuessa Ukrainaan, ei NATO tule turvaamaan sitä.)
NATOlla on 28 jäsenmaata, ja kaikilla on omat intressit ja illuusio turvallisesta olosta, joka perustuu keksittyyn pelkoon. NATO on todella hyvin levittänyt omaa linjaansa mm.Venäjän  agressiivisuudesta ja sen uhkasta. Lisäksi, kaikki NATOn jäsenmaat maksavat väh. 2% bruttokansantuotteestaan NATON jäsenmaksuihin,  ja ovat velvollisia kuuntelemaan ja noudattamaan USA:n politiikan linjoja. NATON ollessa amerikkalainen organisaatio. Näin illuusio turvattuna olosta on kaupan.

Tuli tässä ilmi, että Krimin niemimaasta piti tulla vielä yksi sotilastukikohta NATOlle. Krimiin oli tulossa 80 000 natosotilasta. Kirjalliset todisteet eli sopimus Sevastopolin koulun kokonaisremontista, jonka olisi tehnyt rakennusfirma, joka on tiiviissä yhteistyössä NATOn kanssa, ja minkä nettisivuilla julkaistu pohjapiirros todistaa, että koulun tilojen muutos olisi aikamoinen. Koulusta olisi tullut natolaisten tukikohta-toimisto. Lisäksi Krimi on NATOlle välttämätön Mustanmeren takia ja sen sijaintinsa takia. Suunnitelma oli äärettömän valtaisa ja tärkeä. John McCain oli tämänkin dokumentin laatija; liittää hintaan mihin hyvänsä Krimi NATOON.

Metro-lehti oli kirjoittanut viikko sitten siitä, että Venäjälle Krimin liittäminen Venäjän valtioon oli vain siitä syystä tärkeä, että siellä on valtaisat öljyvarat merenpohjassa, eikä suinkaan humaanisista ja moraalisista motivaatioista, kansan halun kunnioittamisesta. Haluaisin vastata tuohon absurdiin väittämään: jos teille moraalinen vastuu omasta tai sukulaiskansasta on tuntematon tunne, jos olette todellakin sitä mieltä, ettei Venäjällä omaa öljyä riitä, ja että öljy menee ihmisarvojen yli- teillä on vielä pitkä matka siihen henkisyyden ja inhimmillisyyden tasoon, jota Venäjä, ja sen ihmiset pitää ylimpänä elämänlakina.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2