Missä Punainen risti?

Onko TÄMÄ normaalia?

Missä on Punainen Risti ja muut humanitääriset järjestöt???
Nyt, kun Donbass on tulessa, missä he ovat? Miksi pakolaiset suuntaavat Venäjälle, eikä niin Kiovan vallan rakastamaan Amerikkaan? Miksi Venäjä on ainoa maa, joka on huolissaan ihmisistä, joita tapetaan päivittäin???

Kiovalle ei ole enää olemassa sellaisia kaupunkeja, kuin Slavjansk ja Kramatorsk - sillä kun ihmiset tiedustelevat sosiaaliavustuksiaan ja eläkkeitään Kiovasta, heille sanotaan puhelimessa, ettei sellaisia kaupunkeja Ukrainassa ole. Itse Avakov (sisäaisiainministeri, eli Ukrainan päämiliisimies) kielsi maksamasta Donbassin ihmisille minkäänlaisia avustuksia - mikä on itsessään laitonta, ja rikollista. Jos miliisin päällikkö tekee näin, niin mitä muuta voivat ihmiset tuntea kuin turhautuneisuutta. Sotatuomioistuin kuitenkin tulee aikanaan ajankohtaiseksi ja kaikki, myös Avakov ja Kolamoiskij, saavat tuomionsa. Nyt he tekevät mitä lystäävät - ei rangaistuksia, vaikka laittomuuksia esiintyy joka päivä!
Jatsenjyk kutsuu vapaasti TV:ssä Donbassin väestöä epäihmisiksi! Kuten kuuluisa Hitler puhui aikanaan puolalaisista, juutalaisista ja monista muista.

2 venäläistoimittajaa kuoli ammuskelun keskellä Donbassissa. Nuorempi oli vasta 27-vuotias. Onko tämä mielestänne normaalia? Kiovan vallan ja Poroshenkon mielestä on, sillä he yrittävät lailla kieltää venäläistoimittajien työskentelyä Ukrainassa. Aikovat rakentaa betoniseinää Venäjän rajalle.  Onko tämä normaalia?

Kun katson uutisia - ei niitä, joita te katsotte, joissa näytetään jotain ihan muuta, Kiovan määrittelemää "totuutta", vaan sitä, mitä tapahtuu oikeasti - minä itken. En tiedä, kuinka kauan vielä pystyn kirjoittamaan tätä blogia, sillä sydän on koetuksella, ja sielu itkee, kärsii. Ihmiset - avatkaa silmänne! Päättäjät - lopettakaan kaksoisstandardien käyttö, lakatkaa kusettamasta ihmisiä!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2