Ennustuksia Venäjästä



ENNUSTUKSIA VENÄJÄSTÄ


 

                             
оригинал статьи: http://m.ruspravda.info/Predskazaniya-o-budushchem-Rossii-1480.html

Esittelen listan ennustuksista, jotka koskevat Venäjää ja sen tulevaisuutta. Roomalaisilla oli tapana sanoa- Jos olet varoitettu- olet aseistettu. “ Tietoisuus omasta tarkoituksestaan maailmassa- tarkoittaa, että olet tarkoitettu siihen” P.May

Osa ½   (julkaisen toisen puoliskon pian)

Zaratustra (628-551 e.Kr.): “Hyvän ja pahan paikanvaihdon/sekoituksen aikakausi ehdottomasti loppuu, alkaen vuodesta 2003. Venäjän Imperiumi astuu uuteen hyvyyden yksinvaltiaan aikakauteen ja aikakauteen, jossa hyvyys lopullisesti kukistaa pahan. Tällä tavoin, paha on väliaikainen ja välttämätön Venäjän Imperiumin ja koko maailman kehityksen etappi, ja tulee aika, jolloin Paha kukistetaan lopullisesti.”

                             Zarathursta, iranilainen profeetta, zarathustralaisuuden (uskonto) perustaja

Paratsels (1493-1541): Oracles-kirja: “On olemassa yksi kansa, jota Herodotus kutsuu Hyberborean kansaksi. Nykyinen nimitys heidän kaupungille- Moskova. Ei saa luottaa siihen, että heillä on nyt huonosti asiat, mikä jatkunee vuosisatoja. Sillä hyperborealaiset läpikäyvät raskaan laskukauden ja valtaisan nousukauden… Siinä maassa, jossa ei kukaan, ei koskaan kuvitellut tapahtuvan mitään suurta, alistettujen ja hylättyjen ylle nousee valaiseva, Iso Risti.”
Ennustuksensa mukaan, tämä tapahtuu 500 vuotta Paratselsin kuoleman jälkeen, eli 2014.

aratsels, alkemisti, lääkäri, astrologi, psykologi ja okkultisti (1493-1541)

                                              Max Heindel, okkultisti, astrologi ja mystikko        

Max Heindel  “Rosicrucian Kosmogoninen konsepti” sivu 62:
“Auringon päästyä Vesimiehen merkkiin, Venäjän kansa ja slaavilainen ihmisrotu saavuttavat sellaisen henkisen kehityksen, joka lennättää heidät paljon nykyistä olotilaansa korkeammalle. Musiikki tulee olemaan sen perustana, sillä sävelen siivellä harmoninen sielu kykenee lentämään suoraan Jumalan valtaistuimelle, mitä tavallinen tiedostuneisuus ei voi saavuttaa.
Slaavilainen sivilisaatio kasvaa suureksi ja iloiseksi, sillä se syntyy syvästä surusta ja käsittämättömistä kärsimyksistä, mutta kompensaation laki tuo aikanaan sen päinvastaiseen.



Johann Kronshdtaskij: “Venäläiset eivät enää ymmärrä, mitä Venäjä on! Se on Jumalan valtaistuimen jalusta”.

F.M.Dostojevskij kirjoitti:
“Venäläinen idea tulee luultavasti olemaan niiden ideoiden synteesinä, jotka Eurooppa kehittää erillisissä kansallisuuksissaan sellaisella urheudella ja sinnikkyydellä,”

                                                      Dostojevskij, venäläinen kirjailija

Suuri kirjailija, kriitikko ja Venäjän patriootti V.G. Belinskij kirjoitti:
“Tulevaisuudessa me, voittoisan miekan lisäksi asetetaan eurooppalaisen elämän vaa’alle venäläisen ajatuksen.”


                                                                       Avel, munkki

Nykyään kuuluisan Vasili Nemchinin (ensimmäisten tsaarien ajoilta) ennustuksista: “Kaikki valtiot kaatuu, vaan Venäjä jää palkkioksi kärsimyksistä ja kivuista, sillä juoksuhautojen kautta Venäjällä ilmestyy pakana ja alkaa hallitsemaan.”

Avel-munkin ennustuksista, joka istui yli 20 vuotta kolmessa linnassa ja kuudessa tyrmässä ennustuksistaan venäläisten monarkien kuolemista: “Suuri tulee olemaan sitten Venäjä, kun kaataa jumalattomuuden ieksen, palaa muinaisen elämänsä lähteelleen, Apostoleinvertaisten aikaan, ottaa opikseen verisen keskustelun kautta. Suitsukkeen ja rukousten savuna tulee täyttymään ja kukkimaan akikrin taivaallinen. Mahtava kohtalo sille on kirjoitettu. Sen takia tulee kärsimään se, jotta puhdistuu, ja sytyttää valon eri kielten tunnustuksessa.”

                                                               Florenskij, filosofi

“Venäjä- rajattoman henkisen vapauden maa, kulkujen ja Jumalan totuuden etsimisen maa”. Nikolai Berdjaev.

Lahjakas matemaatikko, filosofi, teologi, taidetieteilijä, prosaisti, insinööri, kielitieteilijä, valtiollinen ajattelija P.A. Florenskij (1882-1937) ennusti uskosta näin: “Se ei enää tule olemaan vanha ja eloton uskonto, vaan nälkäisen hengen huuto”.

“Slaavilaisten kansojen missio kiteytyy siinä, että se muuttaa ihmisten suhteiden olemuksen/ ytimen. Vapauttaa heidät egoismista ja karkeista materiaalisista intohimoista, palauttaa heidät uudelle perustalle- rakkauden, luottamuksen ja viisauden perustalle. Maailma saa Venäjältä toivon- ei kommunisteilta, ei bolsevikeilta, mutta vapaalta Venäjältä! Tulee kulumaan vuosia, ennen kuin se tapahtuu, mutta nimenomaan Venäjän uskonnollinen kehitys antaa maailmalle toivon.” Tämä on Edgar Casey, “Muistelmat”.

                                                   Edgar Casey, selvännäkijä ja parantaja

Ranio Nero (XIV vuosisata) omien ennustusten kirjassaan (Ikuinen kirja) ennusti Venäjällä ilmestyvän (Pohjoisessa  Hyperborean maassa) Tulen ja Valon uskonto: “Tulen ja Auringon uskonto XXI vuosisadalla tulee näkemään voittoisan kulkueen. Se löytää tukensa pohjoisessa Hyperborean maassa, jossa se ilmestyy uudessa muodossa.”

                                                     Ranje Nero, fransiskaaninen ennustaja

Jane Dickson kirjoittaa:
“Maailman toivo, sen uudelleensyntyminen tulee Venäjältä, eikä se tule olemaan sidoksissa mitenkään sen kanssa, mitä kommunismi on. Juuri Venäjällä syntyy mitä aidoin ja suurin vapauden lähde… Se tulee olemaan aivan toisenlainen olemisen muoto, joka tulee perustumaan periaatteelle, mistä tulee uuden elämän filosofian pohjustus”.



Toinen amerikkalainen ennustaja Dannion Brinkley sanoi: “Pitäkää silmällä Neuvostoliittoa. Se, mitä tulee tapahtumaan venäläisille, se odottaa koko maailmaa. Tapahtumat Venäjällä- on perusta sille, mitä tapahtuu maailman taloudelliselle vapaudelle.”

Venäläinen henkisyys- sanoo Oswald Shpengler,- liputtaa itsessään tulevan kulttuurin lupausta”. Hän myös näkee, että venäläinen kansa lahjoittaa maailmalle uuden uskonnon. Se tulee olemaan itsestään selvää evoluution kehitystä.

Käännös: DSS

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2