Jatsenjuk

Fasistiksi, tappajaksi mollattiin Jatsenjukia eilen Aahen kaupungin palkintotilaisuudessa Saksassa.  Tämä kunnianhimoinen amerikkalaisten juoksupoika, ja täysi nollan arvoinen politiikko tuskin kenelläkään herättää myötätuntoa tai sympatiaa muutenkaan ja USA:lle on hän tasan niin tärkeä, kuin vain sakkinappula voi olla.
Väkijoukko vastusti raivokkaasti  Kiovan tapaa ratkaista kriisiä laajalla ja väkivaltaisella sotaoperaatiolla sekä kansanmurhilla Donbassissa, omaa kansaa vastaan. Ja vaati lopettamaan sodan  ja jättämään Donbassin rauhaan.

Oli se musiikkia korvilleni näkiessäni, kun viimein ja vihdoin joku muukin osa maapallon väestöstä venäläisten ja poliittisten analyyttikkojen lisäksi näkevät asiat sellaisina kuin ne ovat. Eikä niin, että meille väitetään pokkana mustaa valkoiseksi, niinkuin on tehty USA:n ja Ukrainan toimesta jo koko kevään.  Kiitos Saksan kansalle omalla päällään ajattelemisesta ja kriittisestä suhteesta mediaan. 1900-luvun fasismin alkuperämaa, ja vielä seitsemän vuosikymmentä sitten fasismin arvoja kunnioittava valtio on nyt, 2000-luvulla neofasismin kukoistusaikoina tietää meitä kaikkia muita paremmin, kuinka saatanallinen voima on kyseessä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2