Luhanskissa

Tänään Luganskissa tapahtui jotain hyvääkin - kaupungin kansalaiset viime yönä lähestyivät Ukrainan armeijan tiloja, ja PYYSIVÄT rauhanomaisesti päästää sotilaita kotiin vanhempiensa luokse, missä osassa Ukrainassa ne sitten asuvatkaan. Ensin sotajohto kieltäytyi päästämästä sotilaita, ovet pysyivät kiinni, sitten käskivät aloittamaan ampumaan sinne tulleen aseettoman ihmisjoukon suuntaan. Loppujen lopuksi sotilasyksikön 3035 jättivät kaikki siellä ollet sotilaat, muutamat vietiin sairaalaan, loput lähtivät koteihinsa, vanhempiensa luokse.

Viime päivinä lännessäkin vanhemmat ovat plaakateilla, marsseillaan ja kokoontumisillaan yleisillä paikoilla osoittaneet epätyytyväisyyttään siihen, että heidän lapsiaan oli joissakin tapauksissa pakotettu liittymään armeijaan ja sotimaan omaa kansaansa vastaan. Vanhemmat vaativat poikiensa kotiinpaluuta, ja näkevät tapahtumien absurdisuuden menneen jo liian pitkälle. Esim. erään sotilaan pakotettu lähtö tapahtui vain 3 päivää tyttärensä syntymisen jälkeen, ja armeijaan liittyminen ei noissa olosuhteissa olisi luontevaa tai edes sallittu lännessäkään. Nyt kyseinen sotilas on kuollut, hänen vaimonsa on menettänyt miehensä, tytär ei mlloinkaan enää tule näkemään isäänsä.

USA jatkaa Kiovan vallan kannattamista itä-Ukrainan kriisin ratkaistamista sotilaallisesti. Separatistit ja terroristit ovat heidän mielestään olemassa, ja koko itä-Ukrainan väestö on täten juuri näitä separatisteja ja terroristeja.
Ukrainalaisjohto on valmis istumaan neuvottelupöytään vain siinä tapauksessa, ettei joutusi neuvottelemaan separatistien ja terroristien kanssa. Venäjän ulkoaisianministeriä Lavrovia hämmästyttää nämä nimitykset ja leimaamiset. Sillä koko idän väestö on tavallista kansaa, joka on Kiovan valtaa vastaan - siitä syystä separatisteja. Mikä oravanpyörä ja noidankehä! Kenen kanssa sitten neuvotella, jos Kiovan mielestä idän koko kansa on separatisteja ja terroristeja? Vai todistaako tämä vain sen, ettei mitään halua tai pyrkimystä neuvotteluihin Kiovalla edes ole? Kenen kanssa istua neuvottelupöytään, jos tämä nimittely ja propaganda itä-Ukrainan rauhaa haluavia, aseettomia "terroristeja" kohtaan jatkuu??? Joten neuvottelut eivät tapahdu vielä pitkään aikaan.
JA KANSANMURHA VOI  JATKUA:

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2