Rauhan akti?

 USA ei pidä itä-Ukrainassa tapahtuvia sotilaallisia hyökkäyksiä omaa kansaansa vastaan mitenkään epänormaalina tai väkivaltaisena tekona, ja kutsuu "puhdistus"-operaatiota rauhallisena aktina. Kun USA:n lehdistösihteeriltä (kuvassa yllä) kysyttiin,: eikö teidän tiedossanne ole sitä, että siellä ammuskellaan kaupinkailaisia, aseettomia rauhankansalaisia, - hän vastasi,: kun meille tulee syytä huolestua, me sanomme sen. Nyt syytä huoleen ei ole. 
Tämä siis samana päivänä, kun Donetskissa, Luganskissa ja muuaalla itä-Ukrainassa kuoli taas kymmeniä ihmisiä. Yksi niistä oli ohikulkeva keski-ikäinen nainen. Kun ihmiset piiloutuvat kellareihinsa, sotalentokoneet ja hävittäjät lentelevät asuinalueiden yllä.
 Omien, puolta vaihtavien ukrainalaisen nationalistisen armeijan sotilaiden ampumisesta ja tappamisesta on muodostunut jo tapa. Sen todistaa henkiin jäänyt armeijan sotilas, joka kertoo yksityiskohtaisesti tapahtuneesta.
USA ei siis näe huolestumisen aihetta tapahtumista, ja pitää Kiovan vallan  kriisin ratkaisutapoja rauhanomaisina. 
Venäjää kohtaan Amerikka on aikeissa koventaa sanktioita, syitä pitää vain etsiä - esimerkiksi Donbassin kansan äänestämisestä kieltäytyminen presidentinvaaleissa 25.5. Sehän on "ihan varmasti" Venäjän syytä ja aiheuttamaa! 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2