Say no to fascism in Ukraine

SAY NO TO FASCISM IN UKRAINE!
Fiksut, ajattelevat ihmiset! Suhtautukaa kriittisesti länsimaiseen mediaan, joka ei kerro puoltakaan siitä, mitä Ukrainassa tapahtuu, tai jopa vääristää asioita. Ukrainassa vallan ovat laittomasti vallanneet 1) nationalistisesti ajattelevat ja 2) aidot neofasistit. Heidän tapanaan on syyttää Venäjää omista ongelmistaan, epäonnistumisistaan, ja kaikista muista maailman synneistä. On kasvanut uusi sukupolvi, jolle koulussa on 23 vuoden ajan vänkätty Venäjä-imperiumin pitkistä kynsistä ja agressiivisuudeta, kehitetty vihan tunnetta Venäjää kohtaan ja omasta ylikansallisuudesta (muistuttaa arjalaisideaa fasismin ideologiassa). Tiedämme vallan mainiosti Amerikan suorasta osallisuudesta Ukrainan kriisiin, mutta lännen on edullisempaa syyttää naapurimaata Venäjää ja sanktioida sitä, sen sijaan, että istua nevottelupöytään.Miten voi syyttää yhden valtion sisäisestä kriisistä toista valtiota?!
Odessa 2.5. Uutispätkä.


Uusi Ukrainan valta ampuu armeijansa käsin omaa kansaa - perustelee antiterroristisena puhdistuksena, kutsuu kansaansa terroristeiksi, ja vain siksi, että he ovat toisinajattelijoita ja asuvat itä-Ukrainassa. Armeijan lisäksi siellä toimii nyt jo laillistettu "Oikean Sektorin" rikostaustaiset, juuri tätä varten vankilasta vapautetut ja muuten ultranationalistiset psyykkisesti epäterveet henkilöt, jotka hoitavat likaisia tilaustöitä, kuten Odessan tapaus, ja muut, päivittäiset ilkityöt (raiskaukset, ryöstöt, tapot ja murhat ilman vaaraa joutua syytetyksi!) Päivittäin kuolee aseettomia nuoria, naisia, vanhuksia, ns. terroristeja, jotka ovat itä-Ukrainassa syntyneitä, asuvia Ukrainan kansalaisia. Ammutaan asuintalueita, kerrostaloja, päiväkoteja, räjäytetään kioskeja ja ihmisiä. Nyt on valloillaan kaksoisstandardit ja kukoistaa kaksinaamaisuus, eikä EU tee mitään, koska pelkää liikaa USA:ta, ja varmuuden vuoksi kannattaa absurdeja päätelmiä ja olettamuksia, jota joka päivä päästelee suustaan Obama ja hänen lehdistösihteerinsä.
Tänään Ukrainan poliisista vapautettiin venäläinen toimittajaryhmä, kolmen päivän kidutusten, väkivallan ja uhkailun täyttämän kiinnioton jälkeen. Heitä syytetiin terrorismista. Euroopan mediaa tapaus ei kiinnostanut.
Eilen Slavjanskissa kuoli italialaistoimittaja ja venäläinen tulkkinsa. Kolmas, ranskalaistoimittaja jäi henkiin, vaikka häneenkin osui ja on nyt sairaalassa. Hyökkääjinä olivat ukrainalaisarmeijan sotilaat, ns. uuden nationalistisen armeijan miehet.
USA riitauttaa sukulaiskansat vääristelemällä faktoja ja jopa uudelleenkirjoittamalla historiaa Ukrainan käsin. Nyt toisen maailmansodan aikaisia fasistien liittolaisia pidetään Ukrainassa sotasankareina, heille järjestetään paraateja, heille pystytetään patsaita (mm. Bandera Stepan) ja maailman voitonpäivä 9.5. on uuden lain voimin pyyhkäisty kalenterista. USA ei toki ole fasistien puolella kotimaassaan, mutta Ukrainassa, se edesauttaa ja ajaa heidän asiaansa. Historialliset faktat ovat kuitenkin varsin itsepäisiä - jos vain joku jaksaisi vilkaista sitä Euroopassakin. Se voisi valaista monta asiaa ja syytä.
Päättäjät- lakatkaa jo tutisemasta Amerikan edessä!
Ihmiset - älkää olko naiiveja, ottakaa itse selvää tapahtumista, näin toimivat itä-Ukrainan ja muunkin Ukrainan vielä järjissään olevat ihmiset. Paikallisiin medioihin ei ole luottamista. Toimittajat ovat pakotettuja kirjoittamaan valheita ja vääristymiä potkujen uhalla. Monet toimittajat irtisanoutuvat itse, kieltäytymällä siten johtamasta harhaan kanssaihmisiään.
Toivon harhaasti, että totuus tulee ilmi. Muistelkaa vuoden 2008 Georgian tapahtumia ja niiden amerikkalaisia kytköksiä. Kaikki toistuu, vain valtio on nyt toinen, tärkeintä, että se on Venäjän naapurimaa! NATO ei pysähdy.
Mitä on tapahtunut IHMISOIKEUKSILLE Ukrainassa? Kiovan valta on menettänyt otteensa myös omaan maalaisjärkeen?
Mitä oikein on tapahtunut Ukrainan demokratialle ja sananvapaudelle?
USA on levittänyt maailmaan eripuraa ja ryöstellyt resursseja, aiheuttanut sisällissotia, ja perustelunaan on aina ollut "demokratisointi" ja epäilyttävä vapauden ideologiansa. Nämä ristiretket onvat tällä kertaa ajaneet Ukrainankin sisällissotaan. Ja se on huipussaan jo nyt, eikä kaukainen uhka, kuten Ranskan presidentti väittää.
Ihmiset, herätkää! Joku muu haluaa päättää teidän kohtaloista!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2