Provokaatio

Provokaatio:

Venäjän rajaa tulitettiin 20.6., yksi venäläinen tullimies haavoittui päähän. Tämä on varmaankin siitä samasta sarjasta, kuten Kiovan vallan väittämä, ettei pakolaisvirtaa ole, vaikka rajan on jo ylittänyt miltei puoli miljoona ihmistä. Samaan sarjaan kuuluunee myös se, kun Ukrainan armeijan johtajat sanovat, etteivät pommita asuinlähiöitä, ja asutuskeskuksia, vaan yksinomaan Donbassin turvajoukkojen (ns. terroristien) sotatukikohtia - kuvat ja videot näyttävät aivan päinvastaista.
Alla oleva video on Slavjanskin kaupungista:



Pakolaiset pelkäävät tv-haastatteluissa nimeämään sukunimiään, jotkut jopa eivät näytä kasvojaan kameroille, koska ovat peloissaan sinne jääneiden sukulaisten ja oman turvallisuuden takia. Alla olevassa videossa voi omin silmin todeta, että pakolaiset ylittävät Venäjän rajan ja pakenevat Donbassin ihkaoikeaa ihmisvastaista sotaa. Rajanylityspaikoille Venäjän puolelle on pystytetty väliaikaiset pakolaisleirit teltoista. Kaikkia pakolaisia ohjataan eri puolille Venäjää, eri yhdistysten, yritysten ja yksityishenkilöiden vapaaehtoisavun voimin - niiden ihmisten voimin, jotka tarjoavat omia kotejaan pakolaisille, täysin ilmaiseksi. Monet lomakohteiden omistajat ovat myös halunneet ottaa osaa ja tarjoavat rajattomaksi ajaksi omia vuokraasuintaloja, mökkejä, ym. Myös täysin ilmaiseksi. Valtiollinen ja kunnallinen apu on luonnollisesti laajin ja ratkaisevin.


Huolimatta näistä faktoista, USA:n lehdistösihteeri vastaa kysymykseen, koskien Ukrainan pakolaisia, seuraavasti: "On tiedossa, että jokunen ihminen on ylittänyt Ukrainan ja Venäjän välisen rajan, mutta ehkä nämä ihmiset ovat menneet vain kyläilemään mummojensa luokse."  linkki kyseisestä tiedotuksesta: http://russian.rt.com/article/39004

Edellinen USA:n lehdistösihteeri Jennifer Psaki  (1. kuvassa), on irtisanottu jatkuvien kömmähdysten ja todella huonon tietämyksen ja tärkeiden  faktojen sekoittamisten takia, kuten: "Ukrainalla on oikeus alueellaan oleviin kaasuputkiin, nehän kuljettavat kaasua Euroopasta Venäjälle." sekä "Jos Valko-Venäjä hyökkää Ukrainaan, USA:n laivasto rantautuu hetimmiten Valko-Venäjän satamaan." - vaikka satamaa ei Valko-Venäjällä ole, koska sitä ei ympäröi mikään meri, tai edes järvi.
                                                Jennifer Psaki (ex-lehdistösihteeri)

Mary Harf (tuli entisen sijalle), se, joka väitti pakolaisvirran olevan vain mummojensa luokse kyläilemään lähtijöitä.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2