Kolomoiskij

Kolomoiskij (ukrainalainen, Dnepropetrovskin pormestarin paikan itselleen ostanut oligarki) ja hänen perustama julmuudestaan kuuluisaksi tullut henk.koht. armeija on syytettyinä kansainvälisen rikoslain nojalla mm. 2 venäläistoimittajan taposta Luganskin alla sarja-ammunnan seurauksena n.2 vkoa sitten, Igor Korneljuk, Anton Varoshin. Heidät saatettiin maan lepoon Moskovassa tuhatpäisen väkijoukon saattamana.

Odessan liiton talon palossa kuoli paikallinen runoilija Vadim Negatura, jonka kohtalona oli palaa elävänä, ja haudattiin 29.6.

Tämän jälkeen kuoli ammunnan seurauksena myös 68-vuotias Rossija-kanavan venäläinen toimittaja, joka lähti vapaaehtoisena Ukrainaan sen jälkeen, kun tuli voimaan maahantulokielto joka koskee kaikkia venäläisiä miehiä 16-60v. Hän oli maailman kaikissa  viime vuosikausien kuumissa kohteissa kuten Irakissa, Tchecheniassa, Tshinvalissa jne, mutta missään ei ollut toimittajilla kuoleman uhkaa. Eikä heitä metsästetty niin kuin Ukrainassa. Tänään kuoli vielä yksi venäjänmielinen ukrainalaistoimittaja Donbassissa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2