USA 2.maailmansodassa

Näin USA soti 2. maailmansodassa, faktat, joista he vaikenevat:

Normandian maihinnousun 70-vuosipäivänä, 2014, Obama nostatti USA:n roolia voittajana, ei maininnut sanallakaan Puna-armeijaa, ja pureskeli purkkaa katsoessaan juhlan kunniaksi järjestettyä esitystä. Oland (Ranskan presidentti) silloin kuitenkin korosti omassa puheenvuorossaan Neuvostoliiton ratkaisevan sodan tuloksen. Eikä pitänyt Obaman ylimielisestä esityksestä.

Elokuvasankari Kapteeni Amerikka, oli ennen elokuvaa sarjakuvissa - ja tarinan tapahtumat ajoittuvat ihan väärin, 3 vuotta liian aikaisin (ennen oikeaa Normandiaa hän pelastaa  koko Euroopan Hitleriltä), samoin lukuisat Disneyn leffat vääristelevät historiaa ja nostattavat USA:n voittajaksi.

USA on tottunut kertomaan kansalleen sitä, mitä ei ollut.

2.maailmansota rikastutti Amerikkaa (lama loppui juuri 1939, sodan alkamisen johdosta). USA:lla oli enemmänkin taloudellinen syy osallistua sotaan, sillä he myivät humanitääristä ja aseellista apua. Ja olivat ainoita, jotka pönkittivät talouttaan oikein voimalla sodanjälkeisenä aikana.

USA:n sotiminen 2.maailmansodassa oli minimaalista ja hyödytöntä. Esimerkki:
Elokuussa 1943 amerikkalaisten piti etsiskellä ja paikallistaa, sekä likvidoida saarella japanilaissotilaita (se oli 9 päivän aikana valmistelema operaatio, 25 000 sotilasta). Ketään ei saarelta kuitenkaan löydetty, japanilaiset olivat häipyneet jo 3 päivää aiemmin, heitä oli 5000. Silti amerikkalaisille tuli isoja tappioita - satoja sotilaita kuoli ja vielä enemmän haavoittui, kun heidän laivansa osui miinaan...

Sotasankareille pystytetty muistomerkki urheudesta Valko-Venäjän kaupungissa Brestissa sai halveksuvaa huomiota CNN-kanavan tekemästä listasta rumimmista muistomerkeistä ja patsaista. He kommentoivat vapauttajien, urheiden sotilaiden ja kaatuneiden muistomerkkiä seuraavasti: "Tämä valkovenäläinen mies on joko hyvin vihainen, tai sillä on selvä ummetusongelma." Eurooppa oli kauhistunut, IVY-maat olivat shokissa! Ja kostoksi he pystyttivät elävän natsipatsaan. Tulos: CNN poisti kommentit ja pyysi julkisesti anteeksi. Alla kuva kyseisestä muistomerkistä:


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2