Diplomaatit kuiskailevat jo, että "amerikkalaiset tulevat sotimaan Ukrainassa Venäjää vastaan viimeiseen ukrainalaiseen"!...

Maidanilla helmikuun verisessä mielenosoituksessa, jonka piti olla rauhanomainen, oli tarkk'ampujia katoilla, jotka ampuivat molempia puolia, provosoiden näin. Tarkk'ampujat ampuivat ensimmäiset laukaukset. Rikostutkijoiden mukaan ampumistyylit on samanlaiset, samoin suunta. Eli he mm. ampuivat selkään niitä, joilla oli kasvot miliisin suuntaan, ja samallailla ampuivat miliisiä. Hylsyt myös on samoja, ja erottuvat paikallisten käyttämien aseiden jättämistä jäljistä.  Alla Video, joka on kuvattu todennäköisesti samasta paikasta, kuin ammuttukin. Huomatkaa - mielenosoittajia ammutaan takaa päin, vaikka miliisi on edessä päin, yksi kuva (tässä tapauksessa video) kertoo paremmin kuin tuhat sanaa:



Nämä ulkomaalaiset palkkasotilaat provosoivat siis erittäin verisen välikohtauksen, joka johti vallankaappaukseen, USA:n tilauksesta. Ja silloin, USA kielsi Janukovichia, silloista Ukrainan presidenttiä käyttämästä aseellista voimaa rauhanomaisia mielenosoittajia kohtaan, vaikka ihmisjoukolla oli aseet, molotovin koktailit, pesäpallomailat ja rautatangot, ja osa heistä ei ollut tavallisia kansalaisia vaan koulutettuja sotilaita oikeasta sektorista ja muista neonationalistisista järjestöistä ja jopa Tchechenia-ajan terroristijoukoissa sotineita, kuten Jarysh ja nyt jo uuden vallan toimesta murhattu Sahko Belyj. Janukovich ei itsekään aikonut käyttää asevoimaa helmikuun verilöylyssä, mutta ihan vertailun vuoksi otin USA:n näkemykset asevoiman käyttöön- silloin mandaatin luvin laillinen presidentti ei Valkoisen talon mukaan saanut käyttää ihmisiä vastaan voimakeinoja, vaikka satoja berkutin miliisimiehiä kaatui, paloi elävänä ja oli hakattu (ainoana aseenaan kilvet ja pamput), kun taas uuden, käytännössä laittomasti valtaan tulleen edustuston oikeus käyttää voimakeinoja, aseita, pommituksia ja hyökkäyksiä on päinvastoin USA:n johdon kannattamaa ja jopa ohjailemaa. Nimittäin päivää ennen "antiterroristisen sotatoimen" alkamista, Kiovaan tuli epäviralliselle visiitille CIA:n johtaja John Brennan, joka konsultoi uutta ukrainalaista valtaa antiterroristisessa sodassa.



USA:n senaatin järeä Ukrainan "suojelija" Victoria Noland, joka jakeli Maidanilla pullia, raportoi suljetussa kokouksessa (mutta kännykkäkameran avulla tullessa ilmi netissä), että amerikka on sijoittanut jo nyt muutaman vuoden ajan 5 miljardia dollaria Ukrainaan, jotta Nolandin sanojen mukaan "Janukovich kuuntelisi Maidania". Eli se oli jo ennen helmikuun tapahtumia. Liitteenä on tämä k.o. video. 

Tässä Amerikan järjestämässä geopoliittisessa pelissä Ukraina on tärkeässä roolissa. Mutta- kuten aiemmin jo kirjoitin, USA on jo hävinnyt sodan Ukrainasta. Krimi on nyt osa Venäjää, ja Donbass on äärettömän sisukas. Tätä kaikkea USA tuskin oli odottanut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2