John Kerryn suora siitaatti:
"Amerikkalaisilla on oikeus olla hölmöjä - koska sekin on vapautta." Tästä hyvä esimerkki on mm. ex-presidentti George Bush nuorempi. 
Donald Trumpin suora sitaatti: "USA:ta johtavat hölmöt." Näin on. Bushin lisäksi hölmöihin johtajiin lisäisin myös Obaman.


Mitä USA oikein tahtoo Ukrainasta?

Kyseessä on taistelu Mustasta Merestä (ja siihen kuuluvasta Krimin niemimaasta), Mustalla Merellä on geopoliittisesti strateginen ja tärkeä rooli, jonne pääsy USA:n laivastolta on kielletty. 
USA yritti vuosia aivopestä krimiläisiä ja kehittää ihmisten tajunnoissa Moskovan vastaista ajattelua, mikä onnistui mm. Länsi-Ukrainassa. Oranssin vallankumouksen aikana nousseen Jushenkon (Ukrainan ex-presidentin) kautta venäläisten laivaston tilalle piti tulla amerikkalainen. Silloin, ja kaikki 23 vuotta NL:n hajoamisesta Venäjä vuokrasi Krimin vesialueita laivastoaan varten, ja maksoi hyvät rahat siitä, lisäksi Ukraina sai tätä kautta myös suuria kaasualennuksia. 
Vuoden 2008 tapahtumat Tshinvalissa (Georgia) liittyi myös Mustan meren herruuteen. Samoin Venäjän negativisointi oli ajankohtaista ja on edelleen Georgian presidentin Saakashvilin johdolla. Alla tämän presidentin pätevyyttä ja mielenterveyttä kuvaava video:



Kansainvälisen lain mukaan Mustaan Mereen ei saa tulla sotalaivoja (lukuunottamatta Mustan Meren valtioiden laivoja ja kauppalaivoja), mutta 2008 amerikkalainen sotalaiva rikkoi tätä lakia toimittaakseen Georgialle aseita.


USA ei pidä siitä, että Venäjän kasvu kehittyy

Venäjän hajoaminen on USA:n missio. USA:lle on parempi, että Ukraina on fasistinen, kuin myötämielinen Venäjää kohtaan. Virossa, Latviassa, Liettuassa, Italiassa ja Unkarissa pystytetään patsaita 2.maailmansodan fasisteille (natsien puolella sotineille). Häkellyttävää on, että USA:n mukaan neofasismi on mielipideoikeus, eli myös vapautta.

Ukrainassa tapahtuva sota muistuttaa epäilyttävästi Jugoslavian sotaa - sama skenaario, ja asian tuntevat tietävät, ettei CIA pidä uusien skenaarioiden keksimisestä. Serbien syyttely, tekaistut provokaatiot, pommitukset ja terrori-iskut) - kaikki tämä on samaa, mitä nyt tapahtuu itä-Ukrainassa. Jugoslavian tapauksen piti olla sotaa Venäjää vastaan, tai vähintäänkin sen sytyttämisyritys, strategisen geopoliittisen sijaintinsa takia.
PR-toimisto Ruder Finn Public mustamaalasi NATO:n tilauksesta serbejä: massaraiskausten, rikosten ihmisyyttä vastaan, ynnä muun  propagandan postitusta Euroopan päättäjille, jotta kaikki selvästi pitäisivät serbeja syyllisinä, ja näin oikeuttivat NATO:a pommittamaan Serbiaa. NATO pommitti kouluja, sairaaloita, ei sotilastukikohtia. Samaa tapahtuu Donbassissa ukrainalaisen armeijan toimesta - CIA:n ohjeistamana.
Siellä, minne astuu NATO:n sotilas, vielä kauan hoidetaan haavoja.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

СТИХ: в блаженном настроении

Ennustuksia Venäjästä

Ennustuksia Venäjästä, OSA 2